Háztartási termékek Szemetes zsák

Minden háztartásban keletkezik hulladék, melyet kénytelenek vagyunk, ha rövid ideig is, de tárolni lakásunkban. Így elengedhetetlen, hogy a tároló edénybe zsákot helyezzünk, melynek segítségével az összegyűlt szemét nem piszkolja össze a tárolót és könnyen, biztonságosan mozgatható. Erre a feladatra cégünk igen széles választékot kínál, kezdve a kis fürdőszobai szemetes tárolóba illeszkedő zsáktól, a konyhai használatra gyártott zsákokon át, a kültéri 120-160 literes szeméttároló edényekben használható erős zsákokig.
A szemetes zsák lehet a hagyományos kivitelű, ebben az esetben a zsák száját csak összefogni tudjuk.

Cégünk Magyarországon elsőként kezdte el az úgynevezett zárószalagos / húzózáras szemeteszsákok gyártását.

Ez a termék rendelkezik egy záró szalaggal, melynek segítségével a zsák könnyen és biztonságosan összezárható. Ezt a terméket is széles méretválasztékban gyártjuk, kezdve a kisméretű szeméttároló edényektől a kültéri szemetes kukákig.
Lehetőség van a zsákokat illatosított kivitelben gyártani, így a szemét kellemetlen szagát közömbösíteni tudja a zsák kellemes illata.


Sydnex Kft.

Cégünk a folyamatos fejlődés érdekében igyekszik kihasználni a pályázati lehetőségeket. Így az elmúlt 2 évben 5 pályázati kiírásban indultunk és nyerünk el támogatást. Részletek

Székhely és Központ

Tiszalúc, Hársfa u. 4-8. 3565

Térképen

Email: info@sydnex.hu

Telefon: (46)-598-100

Fax: (46)-598-102

Mobil: (20)-499-53-00