Különböző a háztartásokban használható tasakokat készítünk, ezek lehetnek rollozott, darabolt vagy tűzött tasakok. A rollozott és a tűzött tasakok perforált kivitelűek és a perforáció mentén egymástól eltéphetőek. Ez a kivitel rendkívül praktikus, mert könnyen használható, biztonságos és kis helyen tárolható.
A hagyományos tasakokon kívül cégünk gyárt önzáró vagy tapadózáras PE tasakokat is.

A polietilén tasakok elengedhetetlen kellékei egy modern konyhának. Szükség van rájuk, ha szeretnénk lefagyasztani zöldségeket, gyümölcsöket, húsokat ,de akkor is nagy segítséget nyújtanak, ha szeretnénk egy szendvicset becsomagolni és nem akarjuk, hogy az összekenje a táskát amibe belerakjuk.
A hagyományos tasakokon kívül cégünk gyárt jégkocka készítő tasakot. Ebbe vizet töltve, majd a mélyhűtőbe helyezve könnyen készíthetünk otthon jeget, melyet italunkba rakhatunk.
PE Tasak

PE Tasak

A háztartásokban különféle célokra használható legegyszerűbb és legnépszerűbb csomagoló eszköz a polietilén tasak. Ez lehet darabolt, tűzött vagy rollozott kivitelű függően attól, melyik típus használatát szeretjük. Ez a termék a gyártási technológiának köszönhetően egy olcsó csomagolási forma, mert lehet egészen vékony kivitelben gyártani (8-10 mikron). A tasak feliratozható, így kiválóan alkalmas a fagyasztani kívánt zöldségfélék, húsok... [...]

PE Tasak megtekintése

PE tapadózáras tasak

PE tapadózáras tasak


Polietilén alapanyagból készült tasak, mely rendelkezik a tasak felső részén egy egyedi zárszerkezettel.
Ennek köszönhetően a tasak könnyedén zárható és a benne tárolt élelmiszer vagy akár kisebb tárgyak nem esnek ki.
Cégünk olyan tapadózáras tasakot gyárt, ahol a záró rész külön a konfekcionálási fázisban kerül a tasakba. Így ez a záró rész sokkal erősebb és megbízhatóbb.
Ennek a terméknek a sajátossága, hogy csak 40 mikron fölötti... [...]

PE tapadózáras tasak megtekintéseSydnex Kft.

Cégünk a folyamatos fejlődés érdekében igyekszik kihasználni a pályázati lehetőségeket. Így az elmúlt 2 évben 5 pályázati kiírásban indultunk és nyerünk el támogatást. Részletek

Székhely és Központ

Tiszalúc, Hársfa u. 4-8. 3565

Térképen

Email: info@sydnex.hu

Telefon: (46)-598-100

Fax: (46)-598-102

Mobil: (20)-499-53-00