Cégbemutató

 


Vállalkozásunk 1990-ben alakult polietilén termékek gyártására, ez a tevékenység a sorozatos technológiai fejlesztések eredményeképpen időről időre kibővült. A kezdetekben 4 főt foglalkoztattunk és az idő haladtával egyre bővült a piacunk, évente állítottunk gyártásba új gépeket és e közben infrastruktúránk bővítése is elengedhetetlenné vált.


Így jutottunk el oda, hogy gyártó részlegünk mintegy 3000 m2-en működik, termékeink eljutottak az ország szinte teljes területére.


Termékválasztékunk mondhatni egyedülálló, technológiánk európai színvonalú. Jelenleg a létszámunk meghaladja a 90 főt, rendelkezünk 10 extruderrel, feldolgozógépeink száma 25 fölött van, folyamatosan működik 5 nyomdagépünk . A sorozatos technológiai fejlesztések eredményeként akár 8 szín nyomdázására is képesek vagyunk a 8 színes központi nyomóműves nyomdagépünkön.


Gyártókapacitásunk ilyen mértékű növekedése miatt megépítettünk egy 850 raklap befogadására alkalmas magasraktárat a késztermékek tárolására. Ez a raktár a legmodernebb raktározási technológiával működik.


Rendelkezünk ISO 9001-es minősítéssel, ez biztosítja partnereink részére termékeink állandó kiváló minőségét, a problémákra való azonnali reakciónkat és elhivatottságunkat az állandó fejlődéssel kapcsolatban. Annyira bízunk termékeinkben és a mögötte álló szolgáltatásban, hogy garantáljuk 100 %-ban elégedett lesz velünk és ezért mindent el is követünk.


Ezenkívül cégünk nagy hangsúlyt fektet környezetünk megóvására, ezért termékeink között megtalálhatóak, az úgynevezett bio vagy lebomló adalékkal készülő környezetbarát minősítéssel rendelkező különféle csomagolók, bevásárló táskák és szemeteszsákok. Továbbá a keletkező gyártásközi polietilén hulladékot visszadolgozzuk, újrahasznosítjuk, így cégünknél nem keletkezik olyan gyártási hulladék, ami a szemétlerakókat terhelné.


Egyre szélesebb körben használják a BOPP, CPP fóliából készülő, élelmiszercsomagolásra alkalmas termékeinket, mely lehet csomagológépeken használható síkfólia vagy akár egyedi igényeket kielégítő tasak.


Tekintettel arra, hogy piacunk egyre nagyobb hányada Budapest és környékére összpontosul, a kezdetektől meglévő budapesti képviseletünket is folyamatosan bővítettük.


Mi egy erős családi vállalkozás vagyunk és teljes mértékben elhivatottak a folyamatos fejlődés és kiváló minőség felé.

Sydnex maSydnex Kft.

Cégünk a folyamatos fejlődés érdekében igyekszik kihasználni a pályázati lehetőségeket. Így az elmúlt 2 évben 5 pályázati kiírásban indultunk és nyerünk el támogatást. Részletek

Székhely és Központ

Tiszalúc, Hársfa u. 4-8. 3565

Térképen

Email: info@sydnex.hu

Telefon: (46)-598-100

Fax: (46)-598-102

Mobil: (20)-499-53-00