Reklám célú termékek

Cégünk különféle hordtáskák gyártását végzi, melyeket a megrendelő igénye szerint egyedi nyomdázással látunk el. Ez lehet akár egy egyszerű szöveg vagy logó, de a legmagasabb igényeket kielégítő fotó nyomdázására is képesek vagyunk. A hordtáska lehet a legyegyszerűbb ingvállas kivitelű (***az ingvállas kifejezés a az angol „T-shirt bag” – ből ered, mivel a hordtáska kiterítve egy ingre hasonlít), piskótafüles vagy szalagfüles. Ez a három kivitelű hordtáska a legelterjedtebb Magyarországon, szolgálhat egy adott cég reklámhordozójaként, legyen az egy kis ABC vagy akár egy több száz üzlettel rendelkező áruházlánc.


Rendezvényekre, sporteseményekre kínáljuk az alábbi reklám céljára is kiválóan alkalmas termékeinket:
Hordtáska (Bevásárló / Reklám táska)

Hordtáska (Bevásárló / Reklám táska)


Ingvállas hordtáska / egyedi nyomatos ingvállas hordtáska
Ez az erős és mutatós hordtáska kiválóan alkalmas bármilyen áru csomagolására, szállítására. Lehetnek azok dobozok, eszközök vagy akár könyvek. A felhasználási terület függvényében lehet egészen kicsi méretű és vékony anyagból (pl. patikai ingvállas hordtáska), de a napi bevásárlás is elfér benne (pl. Coop ingvállas hordtáska). Az oldalredős kialakítás nagyobb térfogatot eredményez, így a... [...]

Hordtáska (Bevásárló / Reklám táska) megtekintése

Egyszer használatos esõkabát (poncho)

Egyszer használatos esőkabát (poncho)

Fesztiválok vagy sportesemények elengedhetetlen kelléke, főleg tavasszal a szeszélyes időjárás miatt, de akár nyáron is.Ha elered az eső nem ázunk el, ha van nálunk egy ilyen poncho.
Nagy előnye, hogy kis helyen elfér és kiváló reklámfelület, jól látszik és nagyméretű nyomatok elhelyezésére is alkalmas.
Egyedi színekben és akár fénykép minőségű nyomattal is rendelhető!!!
 
[...]

Egyszer használatos esőkabát (poncho) megtekintése

Drukkhurka

Drukkhurka


Sport vagy egyéb rendezvényeken innovatív reklámfelület....a nézők a kezükben tartva szurkolhatnak kedvenc csapatuknak / versenyzőjüknek.
Céges rendezvényeken is kiváló reklámfelület.
 
 
 
 
[...]

Drukkhurka megtekintéseSydnex Kft.

Cégünk a folyamatos fejlődés érdekében igyekszik kihasználni a pályázati lehetőségeket. Így az elmúlt 2 évben 5 pályázati kiírásban indultunk és nyerünk el támogatást. Részletek

Székhely és Központ

Tiszalúc, Hársfa u. 4-8. 3565

Térképen

Email: info@sydnex.hu

Telefon: (46)-598-100

Fax: (46)-598-102

Mobil: (20)-499-53-00