Reklám célú termékek Hordtáska (Bevásárló / Reklám táska)

Ingvállas hordtáska / egyedi nyomatos ingvállas hordtáska

Ez az erős és mutatós hordtáska kiválóan alkalmas bármilyen áru csomagolására, szállítására. Lehetnek azok dobozok, eszközök vagy akár könyvek. A felhasználási terület függvényében lehet egészen kicsi méretű és vékony anyagból (pl. patikai ingvállas hordtáska), de a napi bevásárlás is elfér benne (pl. Coop ingvállas hordtáska). Az oldalredős kialakítás nagyobb térfogatot eredményez, így a terjedelmes tárgyak is kényelmesen beleférnek.
Az ingvállas hordtáska lehet nyomdázatlan vagy egyedi nyomdázással ellátott. Kiválóan alkalmas cégek, üzletek reklámozására és emellett hasznos használati eszköz is. Ha költségvetése nem engedi meg, hogy egyedi nyomtatású hordtáskát válasszon, akkor jó megoldás lehet a „köszönjük, hogy nálunk vásárolt” nyomatos hordtáskánk, melyet állandó raktárkészletünkből kínálunk partnereink számára.

 

 

Egyedi nyomatos Szalagfüles hordtáska

Ezt a terméket 40 mikronos vastagságtól gyártjuk. Az erős szalagfülnek köszönhetően a termék kényelmessé teszi a nagyobb súlyok cipelését is. A 8 színes nyomdatechnikánknak köszönhetően a legmagasabb nyomtatási igényeket is ki tudjuk elégíteni. Ennek köszönhetően a szalagfüles hordtáska kiváló reklámfelület és használati eszköz is. A tartós polietilén (PE) fül kényelmes fogást ad és szép esztétikai kivitelű.
Sokféle méretben gyártjuk, így alkalmazkodunk partnereink igényeihez, de az egyedi nyomdázással alkalmas cége logójának és információinak feltüntetésére is. (pl. Spar )

 

 

 

Oldalredős piskótafüles hordtáska

A táska oldalán behajtott fólia az oldalredő. Az oldalredő legfontosabb szerepe, hogy azok teret adnak nagyobb mérető tárgyaknak, dobozoknak. Az oldalredős táska nagy mennyiségű áru tárolására alkalmas, lehet az darálék, por vagy más formában.
Így ez a termék megfelelő vastagságú anyagból készítve alkalmas lehet talajtakaró kőzet, zúzalékok (pl. csúszásgátló kavics) csomagolására.

 

 

 

 

Piskótafüles hordtáska

A megerősítés nélküli piskóta alakú fülkivágás költséghatékonnyá teszi ezt a terméket, de emiatt a felhasználhatósága is korlátozott. Nagyobb terhek szállítására nem alkalmas ez a hordtáska. Lehet talpredős kivitelű is, így nagyobb tárgyak befogadására alkalmas.
Egyedi nyomdázással esztétikus és praktikus termék cége reklámozására.

 

 

 

 

Visszahajtással megerősített piskótafüles hordtáska

Ez a termék kiválóan alkalmas kiállításokra vagy promóciós rendezvényekre. Ez a kivitel vékonyabb fóliavastagság esetén is erős, hiszen a táska fölső részén visszahajtásra kerül a fólia, így a piskótafülnél a hordtáska dupla vastagságú.
A megerősített piskótafüles hordtáskát igény szerint többféle színben és vastagságban gyártjuk.

 

 

 

 

Árajánlat kérése


Sydnex Kft.

Cégünk a folyamatos fejlődés érdekében igyekszik kihasználni a pályázati lehetőségeket. Így az elmúlt 2 évben 5 pályázati kiírásban indultunk és nyerünk el támogatást. Részletek

Székhely és Központ

Tiszalúc, Hársfa u. 4-8. 3565

Térképen

Email: info@sydnex.hu

Telefon: (46)-598-100

Fax: (46)-598-102

Mobil: (20)-499-53-00