Ipari felhasználás

A csomagolás két fő részre osztható: az egyik a szállítási vagy átmeneti csomagolás, a másik a kereskedelmi csomagolás. A Sydnex Kft. az ipar által használt mindkét említett csomagolási területen jelentős szerepet játszik.


Az ipari felhasználás magas gyártási színvonalat és minőséget követel meg tőlünk. Ennek sikeresen tudunk eleget tenni, hiszen a hazai ipar számára évente 15-20 %- kal tudjuk növelni eladásunkat. Termékeinket használja az élelmiszeripar, papíripar, elektronikai ipar és más egyéb felhasználási területek.


Az erre a célra gyártott termékek jellemző alapanyaga a polietilén (PE), a polipropilén (PP) és a CPP (cast polipropilene). Ezen alapanyagok laminálási eljárással társíthatóak, így egyedi tulajdonságú és kivitelű, magas igényeket kielégítő csomagoló anyag állítható elő.
Kereskedelmi csomagolás

Kereskedelmi csomagolás

Kereskedelmi csomagolás körébe tartoznak a különböző sütőipari termékek, többek között kenyér és édességek csomagolására használt és általunk gyártott síkfóliák vagy tasakok. Az általunk extrudált és nyomdázott polietilén síkfóliát a hűtőipar is használja gyorsfagyasztott zöldségek csomagolására.
Ezenkívül a hazai papíripar részére is jelentős mértékű a gyártásunk. Nagy mennyiségben gyártunk például papírzsebkendő vagy WC papír... [...]

Kereskedelmi csomagolás megtekintése

Szállítási csomagolás

Szállítási csomagolás

Szállítási vagy átmeneti csomagolásnak minősül a különböző adalékanyagok hozzáadásával egyedi tulajdonságú késztermékek előállítása, melyet főképp az elektronikai ipar használ. Ilyenek például az antisztatikus vagy éppen ellenkezőleg a sztatikus/vezető tasakok.
A hazai húsipar is használja átmeneti (transit) csomagolásként a Sydnex Kft. által gyártott ládabélelő zsákokat. [...]

Szállítási csomagolás megtekintéseSydnex Kft.

Cégünk a folyamatos fejlődés érdekében igyekszik kihasználni a pályázati lehetőségeket. Így az elmúlt 2 évben 5 pályázati kiírásban indultunk és nyerünk el támogatást. Részletek

Székhely és Központ

Tiszalúc, Hársfa u. 4-8. 3565

Térképen

Email: info@sydnex.hu

Telefon: (46)-598-100

Fax: (46)-598-102

Mobil: (20)-499-53-00